Aankondiging nieuwe Algemeen Directeur L’Unité Groep

Volgend jaar bestaat L’Unité 30 jaar. Een mijlpaal in onze historie die niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Voorafgaand aan dit kroonjaar wil ik u informeren over een belangrijke verandering binnen L’Unité.

Wisseling van de wacht

29 jaar geleden heb ik L’Unité opgestart en al die tijd met veel plezier geleid, waarvan de laatste 11 jaar met Jerry Kleinman. Maar nu is het moment aangebroken om samen met mijn vrouw te genieten van mijn pensioen, kinderen en kleinzoon. Per heden neemt mijn compagnon Jerry Kleinman de rol van Algemeen Directeur van mij over. Ik heb er het volste vertrouwen in dat hij L’Unité Groep met succes zal leiden. Bij de dienstverlening wordt hij uiteraard ondersteund door alle collega’s binnen L’Unité. De overname is mede door de investering van Ondernemend Kapitaal mogelijk gemaakt.

Vertrouwen in de toekomst

Hiermee breekt een nieuwe periode voor L’Unité aan en ik heb er alle vertrouwen in dat ook die periode succesvol zal zijn. Ik ben ervan overtuigd dat de dienstverlening die u van ons gewend bent zonder meer gecontinueerd wordt. Het succes van L’Unité zijn de mensen die er werken en daar ben ik trots op. Niet voor niets staat onze bedrijfsnaam voor ‘eenheid’.

Dank voor het vertrouwen en de plezierige samenwerking door de jaren heen,
merci et au revoir!

André Colletta

Voor vragen kunt u uiteraard contact opnemen met Jerry Kleinman op 035-7511900 of per e-mail op jerry@lunite.nl.