Methode ICT ǀ L'Unite Huizen

De succesformule

Wij geloven in volledige integratie van IT met jouw business, 100% verbinding noemen we dat. Wij integreren IT met jouw zakelijke doelen, zo werken we aan jouw succes. Van strategie tot aan analyse en optimalisatie. 100% verbinding, van begin tot eind!

Adviesgesprek starten

Onze 100% methode

Wij geloven in volledige integratie van IT met jouw business, 100% verbinding noemen we dat. Maak kennis met onze 100% methode.

IT-strategie ǀ L'Unite Huizen
20%

IT-strategie

Jouw doelen, IT die daarop aansluit. In de strategiefase bepalen we jouw bedrijfsdoelen en bekijken we hoe onze diensten en producten hierbij aansluiten en hoe deze met je mee kunnen groeien. Dit zetten we vervolgens om naar een waterdicht plan. Daarbij staan de KPI’s van jouw business centraal.

Projectteam

We doen niks alleen, we doen het samen. We stellen een projectteam samen, dit team gaat voor je aan de slag. Van projectmanager tot aan logistiek, zij zullen er voor je zijn. Indien nodig ook ná werktijd. 24/7.

Projectteam ICT ǀ L'Unite Huizen
40%
Roadmap ICT ǀ L'Unite Huizen
60%

Roadmap

We gaan graag doordacht te werk. We zullen niet alles in één keer doen, maar bepalen stap voor stap de planning. Elke stap draagt bij aan jouw bedrijfsdoelen. We zullen in dit onderdeel bepalen wanneer we wat zullen gaan implementeren of zullen gaan uitvoeren. Dit kan een periode zijn van een paar weken tot aan een paar jaar. Alles afhankelijk van de strategie die we hebben vastgesteld, verbonden aan de ambities en doelen voor jouw business.

Frank van Hagen – Slingeland Dierenartsen Varsseveld

‘L’Unité ontzorgt ons in het stuk automatisering van onze praktijk. Wij maken al jaren met veel plezier gebruik van hun cloud-omgeving en ervaren hun service als snel en adequaat.’

Leendert Noordzij – KS Industries Moerdijk

‘Ik ervaar onze samenwerking dat jullie het zelfde doel hebben als wij, ik voel mij echt gesteund door jullie betrokkenheid en ik vind het heerlijk dat jullie met goede oplossingen en ideeën komen.’

Hardware & software

We zullen in dit stadium de juiste tools kiezen voor jouw IT-strategie. Deze tools gaan we implementeren, inrichten en beveiligen. Zo ben je meer dan zeker van een sterke basis.

Hardware & software ǀ L'Unite Huizen
80%
Analyse & optimalisatie ǀ L'Unite Huizen
100%

Analyse & optimalisatie

Gedurende de reis zullen we de gehele opzet structureel opnieuw bekijken en optimaliseren om prestaties te verbeteren. Er volgt een periodieke rapportage op basis van de belangrijkste KPI’s. Na de oplevering plannen we een meetmoment in en gaan we graag opnieuw in gesprek. Hebben we de doelen bereikt en ben jij als klant tevreden met de resultaten? Pas dan is een project afgerond!

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op