Optimale security voor jouw organisatie

Onnodige risico’s vermijden en problemen voorkomen, dat is waar we bij L’Unité voor gaan!

Adviesgesprek starten

Een passend advies

Op basis van de werkzaamheden van jouw organisatie wordt er een advies gegeven over een passend veiligheidssoftwarepakket. Zo kijken we samen naar de wensen van jouw business en de risico’s binnen de werkzaamheden.

 

De gevaren binnen e-mail

De gevaren binnen e-mail hebben zich steeds verder ontwikkeld. Een van de veelvuldig toegepaste diensten is dan ook een geavanceerde spamfilter. Met onze spambeveiliging wordt >99% van alle ongewenste e-mail tegengehouden, zonder dat dit effect heeft op legitiem e-mailverkeer. Zo beperken we samen de risico’s binnen e-mail!

 

Proactief bestrijden

Voorkomen is beter dan genezen! Bij L’Unité blijven we zoeken naar actuele dreigingen en middelen om deze te bestrijden. Met proactieve remote monitoring controleren we dagelijks de meest kritische beveiligingsfactoren, zoals het slagen van de back-up, de updates van virusscanners en firewalls, kwetsbaarheden in het besturingssysteem en ongeautoriseerde indringers. Zo nemen we de zorgen binnen jouw organisatie weg!

Daarnaast houden we jouw business op scherp door het delen van de laatste hack methodes in het nieuws en de risico’s van phishing.

Flexibiliteit & bereikbaarheid

Onze flexibiliteit maakt ons uniek! We staan altijd klaar voor onze klanten, waar of wanneer dan ook. Jouw bedrijf heeft ons nodig, wij zijn beschikbaar.

Kennis en ervaring

Sinds 1991. Met onze kennis en jarenlange ervaring in IT kunnen we ieder bedrijf voorzien van een uniek en passend advies gebaseerd.

Advies op maat

Jouw toekomst, onze zorg! Vanuit de wensen, doelen en ambities van jouw bedrijf adviseren wij voor elk IT vraagstuk

Frank van Hagen – Slingeland Dierenartsen Varsseveld

‘L’Unité ontzorgt ons in het stuk automatisering van onze praktijk. Wij maken al jaren met veel plezier gebruik van hun cloud-omgeving en ervaren hun service als snel en adequaat.’

Leendert Noordzij – KS Industries Moerdijk

‘Ik ervaar onze samenwerking dat jullie het zelfde doel hebben als wij, ik voel mij echt gesteund door jullie betrokkenheid en ik vind het heerlijk dat jullie met goede oplossingen en ideeën komen.’

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op