L'Unite Huizen ICT services en diensten

IT als onderdeel van jouw succes

IT is een onderdeel van succes, de onzichtbare kracht achter resultaat. IT is al lang niet meer van de toekomst, IT is hier en nu. Met meer dan 30 jaar ervaring is dit iets wat L’Unité heel erg goed begrijpt. IT is veel meer dan hardware, een leuk instrument. Het gaat erom wat je ermee doet, waar je het voor inzet.

Over ons ǀ L'Unité Huizen

Wij laten IT voor je werken, met oog op de lange termijn

L’Unité staat voor eenheid, dat is hoe wij werken. Als één eenheid samen met de klant. Wij hebben de drive om jou te helpen, wij zijn pro-actief en gaan nét dat stapje verder voor jou en voor jouw bedrijf. Met altijd dezelfde aanspreekpunten en een team dat 24/7 voor je klaar staat. Dat is waar wij voor staan.

Ons geweldige team

Wij doen niks alleen, we doen het samen. Ons team bestaat uit een leuke en ervaren groep mensen. Mensen met kennis en passie voor het vak. Onze kennis als individu delen wij constant met elkaar en met mensen buiten L’Unité. Wil jij ook je kennis delen en denk jij dat je past in ons team? Bekijk hieronder de vacatures.

Bekijk hier onze vacatures

Martijn Gadellaa

Projectmanager

Als projectmanager zorg ik voor het aansturen en het begeleiden van IT-projecten. Bij IT-projecten ben ik de brug tussen de klanten en onze consultants. Binnen mijn rol zorg ik voor periodiek contact met de klant en stel het projectteam samen. Daarnaast bewaak ik de kwaliteit, planning en het budget met als doel succesvolle IT-projecten opleveren.

Joshua van Kampenhout

IT Support

Samen met mijn collega's bied ik eerste- en tweedelijns support. Daarnaast kom ik ook bij onze relaties over de vloer voor het uitvoeren van netwerk- en systeembeheerwerkzaamheden. Ik draag dan bij aan de oplossing voor werkplek, server- en netwerkproblemen. Verder zorg ik ervoor dat de documentatie aangeleverd of aangevuld wordt, verduidelijk is werkprocessen en draag bij aan standaardisatie. Ik sta telefonisch en per mail paraat voor alle vragen en/of incidenten en zal deze, indien mogelijk, direct oplossen of draag deze over aan de juiste collega.
Nisa-Maharoof

Nisa Maharoof

Inside Sales

Vanuit mijn Inside Sales functie sta ik klanten telefonisch of per mail te woord, geef advies en werk de offertes hiervoor uit. Hierbij ga ik uit van de beste oplossing voor onze klant. Ik vind het dan ook van groot belang dat ik up-to-date blijf over de IT-markt. Verder heb ik contact met onze leveranciers. Je kan altijd contact met mij opnemen, samen komen we er wel uit!
Sabine van den Enk

Sabine van den Enk

Human Resource

Ik ben verantwoordelijk voor het verzamelen, registreren en analyseren van gegevens over de medewerkers van ons bedrijf. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor medewerkers met vragen over hun arbeidsvoorwaarden, verlof, vergoedingen en andere HR-gerelateerde zaken. Ik beheer de personeelsadministratie en beantwoord vragen van medewerkers over arbeidsvoorwaarden en verlof, ik hou de verzuimregistratie en verzuimgesprekken bij en ondersteun bij het werving en selectieproces. Ook voor het organiseren van opleidingen en trainingen en het bijhouden van arbeidsovereenkomsten kan je contact opnemen met mij.
L'Unite Huizen ǀ medewerkers

Patrick Cuvelier

IT Consultant

Binnen L'Unité ben ik verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van onze klanten in België. Je kan contact met me opnemen als je een technisch probleem hebt of voor een advies voor de aanschaf van nieuwe hardware. Ik ben werkzaam op ons kantoor in België.
Olivier L'Unité Huizen

Olivier Collin

IT Consultant

Binnen L’Unité ben ik verantwoordelijk voor de verkoop, implementatie en support van diverse IT producten en diensten voor onze klanten in België. Dit kan gaan om werkplekken, monitoren, servers, printers, maar ook alles voor het netwerk zoals firewall, switches en wifi. Je kunt contact met mij opnemen voor eventuele vragen. Ik zal je graag alle aandacht geven die nodig is om jouw verzoek zo goed mogelijk te beantwoorden.
L'Unite Huizen

John d’Haen

IT Consultant

Ik ben verantwoordelijk voor het opzetten van 4G, 5G en straalverbindingen. Daarnaast houd ik me bezig met mobiele internetoplossingen, het aanleggen van netwerken en Wi-Fi oplossingen.

Henry van de Pol

IT Consultant

Ik houd me bezig met het realiseren van verbindingen. Daarnaast geef ik advies en onderhoud ik ICT omgevingen. Je kunt contact met mij opnemen voor verstoringen en ICT vragen.

Norbert Kompatscher

Network Consultant

Mijn kerntaken bij L’Unité zijn heel divers: van systeembeheer tot implementaties van netwerkinfra, serversystemen en de inrichting daarvan. Je kan mij bellen in het geval van storingen aan ICT systemen en voor ICT advisering.

Jelle Dop

IT Support

Ik ben verantwoordelijk voor het eerste- en tweedelijns support. Ik ben samen met mijn collega's vaak het eerste aanspreekpunt. Ik probeer de gebruikers te helpen waar ik kan en als ik het zelf niet kan oplossen, overleg ik met mijn collega's om samen tot een oplossing te komen. Ik behandel elk probleem als afzonderlijk, maar kan ook goed vergelijkingen zien. Collega's en klanten beschrijven mij als netjes, beleefd en altijd bereid om te helpen! Geen vraag is te gek.

Gökhan Elmaci

Network Consultant

Ik ben bij L'Unité onder andere VoIP- en MS365-specialist met diverse certificaten op zak zoals MS, MCSE, MS365 en Azure. Daarnaast ben ik inzetbaar voor network maintenance en voer ik werkzaamheden uit op het gebied van netwerkinfrastructuur. Ik adviseer en denk graag mee met onze klanten voor hun omgeving, zodat zij zich kunnen richten op hun core-business.

Danny van den Broek

IT Consultant

Mijn kerntaken zijn het inrichten en operationeel houden van de systemen van de klant. Dit heeft betrekking op de netwerkcomponenten zoals routers, switches en access-points maar ook de randapparatuur zoals printers, scanners, NAS en uiteraard de servers en werkplekken. Mocht er behoefte zijn aan systeembeheer om preventief problemen te voorkomen, dan sta ik graag voor je klaar. Mochten er toch verstoringen optreden dan kan ik zowel vanaf afstand als op locatie de helpende hand zijn.

Glenn Hagen

Hosting consultant

Ik ben voornamelijk verantwoordelijk voor het Private Cloud Platform. Ik voer migraties uit, onderhoud op- en vernieuwing van het platform door. Je kan mij altijd bellen voor technische vragen en advies op maat.

Reymonde Bout

Secretariaat

Ik ben werkzaam op het secretariaat waar ik veel afwisseling heb in mijn werk. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de debiteurenadministratie, receptie en diverse voorkomende werkzaamheden. Omdat ik al ruim 23 jaar bij L’Unité werkzaam ben, kun je bij mij terecht met veel vragen. Weet ik er geen antwoord op ga ik binnen L’Unité op zoek naar wie er wel antwoord op kan geven.

Edwin de Ruijter

Sales Manager

Binnen L'Unité fungeer ik als een soort “mediator”. Heb je een IT-vraagstuk en je weet niet goed hoé- of waarmee je moet beginnen? Dán spreken wij dezelfde taal! Bel mij en ik bouw de brug tussen jou en onze consultants.

Clarissa van Stempvoort

Relatie Manager

Ik laat je graag kennis maken met L'Unité! Ik wil jou en je organisatie graag leren kennen. Na het gesprek ga ik, samen met mijn collega's, aan de slag om voor jouw organisatie een passende oplossing uit te werken. Hierbij kijken we naar: waar sta je nu, waar wil je naar toe en hoe komen we daar? Een rfp of aanbesteding? Kom maar op: ik vind het super leuk om dit uit te werken. Verder ben ik lid van het ISO- en kwaliteitsteam.

Gerrit Jan Rebel

Inside Sales

Ik doe alle voorkomende werkzaamheden op kantoor. Ik adviseer, maak offertes, maar haal ook koffie voor mijn collega’s en regel 10-uurtjes!

Vestigingen in Nederland en België

De bereikbaarheid van L’Unité is groot. Met klanten groot en klein door heel Nederland zijn wij altijd bij je om de hoek. Ook in Brussel hebben wij een vestiging. Zo kunnen wij ook onze Belgische klanten snel van dienst zijn.

Plan kennismakingsgesprek

Wij hebben de juiste kennis in huis om jouw IT vraagstukken te beantwoorden

Voor een betrouwbaar advies en een uitgebreid aanbod van producten en diensten ben je bij L’Unité aan het juiste adres. Of het nu gaat om de juiste inzet van diensten, producten, mensen of een sterke combinatie daarvan.

Lunite - afbeelding website ǀ L'Unite Huizen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

100% verbinding staat ook voor verbinding met de maatschappij. Een van de initiatieven die wij als L’Unité ondersteunen is ‘’Ram Ride Out’’. De leden van Ram Ride Out zetten zich vrijwillig in voor het goede doel door kwetsbaren in de maatschappij, zoals ongeneeslijk zieke kinderen, de dag van hun leven te bezorgen. Meer weten? Kijk op https://ramrideout.nl/

Frank van Hagen – Slingeland Dierenartsen Varsseveld

‘L’Unité ontzorgt ons in het stuk automatisering van onze praktijk. Wij maken al jaren met veel plezier gebruik van hun cloud-omgeving en ervaren hun service als snel en adequaat.’

Leendert Noordzij – KS Industries Moerdijk

‘Ik ervaar onze samenwerking dat jullie het zelfde doel hebben als wij, ik voel mij echt gesteund door jullie betrokkenheid en ik vind het heerlijk dat jullie met goede oplossingen en ideeën komen.’

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis nooit meer een update over onze diensten en services

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op