Dit moet je nooit meenemen op vakantie

Wat we bedoelen? Stress!

Het is weer voor bijna iedereen zover, zomervakantie. Even snel nog de laatste dingen afmaken en overdragen en dan lekker even rust.

Simpel? En toch lopen er zoveel mensen gestrest rond tegen vakantietijd. Zal alles wel goed gaan? Zullen er geen grote storingen plaatsvinden? En wat als iemand ransomware binnenhaalt? Is er eigenlijk wel voldoende capaciteit om alle benodigde support te kunnen blijven leveren?

Want ook al is het vakantietijd, klanten (en werknemers) willen geholpen worden met dezelfde service en kwaliteit zoals gewoonlijk. Hoe ga ik dat doen?!

Stop met zorgen maken en gebruik onze less stress tip:

Zet één of meerdere van onze ICT professionals (van supportmedewerker tot (virtual) ICT Manager, en van netwerkbeheerder tot systeem architect), tijdelijk in om de rust terug te brengen en/of projecten tot het geplande succes te brengen.

De duur en samenstelling is flexibel. Of het nu om een project, ziekte, verlof of vervanging eigen personeel of zolang de druk op de ICT afdeling te hoog is, zoals bijvoorbeeld tijdens de vakantieperiode, alles is mogelijk. De medewerkers die ingezet worden zijn in vaste dienst bij ons, zijn volledig gecertificeerd en werken continu aan het up-to-date houden van hun kennis en expertises.

Kortom, ga met een gerust gevoel op vakantie.

PS. Onze beste tip: vergeet vooral niet te genieten!

Bron. neatorama.com