Een goede werkplek: op kantoor én thuis

Het is van belang dat je zowel op kantoor als thuis een goede werkplek hebt. Door een samenwerking met onze partners kunnen wij je hierbij helpen.

Plexiglas oplossing voor thuiswerken en kantoor

Plexiglasoplossing

Denk bijvoorbeeld aan een mooie plexiglasoplossing voor bureaus, balies en overige kantoorruimtes. Deze opzetwand is voorzien van een kabeldoorvoer, makkelijk schoon te houden en te verplaatsen.

Akoestiek

thuiswerken en akoestiek

Naast dat je thuis ook goed moet kunnen werken (denk aan je zithouding etc.) horen we ook met enige regelmaat dat de akoestiek thuis toch echt wel anders is dan op kantoor.

Bij zowel een tijdelijke als een structurele situatie is een goede akoestiek erg belangrijk voor de werkprestaties.

Door een akoestische oplossing te gebruiken kan er ook thuis professioneel en geconcentreerd worden gewerkt.

  • Verbeter de akoestiek

Vaak is de geluidskwaliteit tijdens telefoongesprekken van aanmerkelijk mindere kwaliteit dan op kantoor. Door een akoestische oplossing klinkt het minder hol voor de ‘hoorder’ van het gesprek.

  • Meer concentratie

Door een akoestische oplossing zal je meer geconcentreerd zijn op je werk, net zoals op kantoor. Er is tenslotte minder interactie met de omgeving.

  • Professionele uitstraling

Videoconferences werken heel goed voor het contact met klanten en relaties, maar er is een kans dat je ook het ‘privéleven’ van iemand inkijkt. Een roomdivider ‘beschermt’ je hiertegen, maar draagt ook weer bij aan de akoestiek. Hoe praktisch!

Portable monitor

Veel gebruikers werken inmiddels met twee of meer monitoren op kantoor. Maar hoe doe je dat thuis? Natuurlijk kun je best uit de voeten met één monitor of het scherm van je laptop, maar werk je dan optimaal? Kost het veel tijd om ‘te klikken tussen applicaties’ of hierdoor heb je zelfs wat meer tijd nodig voor je klus? Weet dan dat er ook portable schermen leverbaar zijn. Zo heb je het comfort van het werken met meerdere schermen, maar ook ruim je deze heel makkelijk weer op en nemen ze weinig ruimte in beslag.