Flex-werkplekken en hygiëne

Flex-werkplekken en hygiëne waren altijd al een aandachtspunt, maar door alle maatregelen rond het Corona-virus uiteraard nog veel meer.

Af en toe op kantoor

We merken dat bij klanten het ‘af-en-toe’ op kantoor werken weer wat toeneemt. Werkplekken kunnen gereserveerd worden waardoor werknemens weer een dagje op kantoor werken. Maar hoe ga je dan om met de hygiene? Een bureau schoolmaken is zo gebeurd, maar denk je dan ook aan je toetsenbord en muis?

Goed schoonmaken

Het grondig schoonmaken van een traditioneel toetsenbord (en muis) is niet makkelijk. Ook hiervoor zijn andere oplossingen.

toetsenbord + muis met siliconen hoes

1. Toetsenbord en muis met siliconen hoes

Het toetsenbord heeft een vlakke bovenkant van elastisch silconen rubber. De siliconen hoes en bedrukking kunnen met iedere standaard antibacteriële vloeistof, zoals alchol of chlooroplossing, worden gereinigd.

Ook de muis is op deze wijze te reinigen. De muis beschikt over een touch-scroll functie waarmee je op een prettige manier kunt scrollen. Ergonomisch aan de slag én heel hygiënisch!

2. Flexibel én waterbestendig toetsenbord

 

flexibel en waterbestendig toetsenbord

Een andere mooie oplossing is een flexibel en waterbestendig toetsenbord. Handig om mee te nemen en makkelijke schoon te maken!

Uiteraard is dit maar een ‘greep’ uit het assortiment. Wij vertellen je graag meer hierover. Neem gerust contact met ons op!