ISO en AFAS

Een dag voor kerst hebben wij nog heel mooi nieuws ontvangen en wij zijn zeer trots en verheugd dit met je te delen: Wij hebben de ISO 27001 certificering behaald!

Externe audities

De externe audits zijn uiteraard ook ‘op afstand’ uitgevoerd. Zo zie je maar weer: via webmeetings is veel te bereiken! We zijn ontzettend blij met dit eindresultaat en zullen binnenkort het certificaat in ontvangst nemen.

AFAS

Maar er is nog meer nieuws te delen. Na de zomer van dit jaar hebben wij besloten om onze complete (financiële) workflow in AFAS onder te brengen. Onze financiële administratie en inkoop werkt al twee jaar in AFAS en we zijn nu druk onze sales-, HRM- en salaris-processen uit te rollen in AFAS.

Daarnaast zal de gehele ticket-, contract- en urenregistratie vanaf 1 januari a.s. ook in AFAS verwerkt worden. Binnenkort zullen wij onze klanten informeren over de portal waarin zelf tickets aangemaakt kunnen worden, status gevolgd kan worden etc. Je kunt dus met veel gemak je zaken zelf regelen en volgen en wij kunnen je zo nog makkelijker informeren.

Bewogen jaar

2020 was een bewogen jaar, waarin we toch nog heel veel bereikt hebben. We gaan dan ook zeer tevreden hierover de kerstdagen in.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze ISO-certificering of onze werkwijze in AFAS? Neem dan even contact met ons op. We vertellen je graag meer hierover. Bel ons op 035 – 751 19 00.