Kerstgroet 2015

Traditiegetrouw hebben wij er ook dit jaar weer voor gekozen om een bijdrage te leveren aan een goed doel in plaats van relatiegeschenken uit te delen.

De afgelopen tijd zijn er vanuit onze collega’s van de L’Unité Groep twee voorstellen gedaan voor deze sponsoring. Omdat wij het belangrijk en leuk vinden dat hier door iedereen bij L’Unité over wordt nagedacht, hebben wij besloten om beide goede doelen te sponsoren!

Via Stichting Albanië Comité Huizen hebben wij een aantal pakketten gesponsord voor hun Voedselpakkettenactie 2015. Met deze pakketten, die bij de allerarmste gezinnen in Albanië persoonlijk worden uitgedeeld, wordt er voor gezorgd dat deze gezinnen toch nog een fijne Kerst hebben en extra voedingsmiddelen krijgen om de winter door te komen. Voor meer informatie en eventuele donaties verwijzen wij naar de website en de Facebookpagina van de Stichting.

Daarnaast zagen we een oproep van Dierenasiel Crailo; de industriële wasmachine daar heeft het afgelopen week begeven. Een kostbaar en urgent probleem, dus hebben wij ook hier een donatie gedaan om bij te dragen aan de kosten voor een nieuwe wasmachine. Voor meer informatie over het asiel en eventuele donaties, zie de website en Facebookpagina van het asiel.

ALL YOU NEED IS