KPN stopt 1 september 2019 met ISDN

Nog tweeënhalve maand en dan stopt KPN definitief met ISDN. Per 1 september behoren enkelvoudige en meervoudige ISDN (ISDN 1 & 2) en meervoudige PSTN (analoog) tot de geschiedenis. Maak je nog gebruik van deze traditionele telefoondienst? Dan is het hoogste tijd om over te stappen op een alternatief.

VoIP beste alternatief

Het beste alternatief voor ISDN is VoIP: Voice over IP, oftewel bellen over internet. Deze telefoniedienst is uitgebreider, voordeliger en een volwaardig alternatief voor ISDN. Deze applicatie is zo populair dat VoIP inmiddels is uitgegroeid tot een ‘standaard’ bedrijfsapplicatie.

Klaar voor VoIP?

Wil je de overstap maken naar VoIP met een organisatie dan is ons advies om eerst een onderzoek uit te voeren of de organisatie hier klaar voor is. Indien dit het geval is, helpen we bij de overstap. Indien dit niet het geval is, stellen we een stappenplan op en helpen vandaaruit met de overstap.

Besparing op telefoonrekening

VoIP kan een flinke besparing opleveren. Wil je weten hoeveel je kunt besparen en wat de mogelijkheden zijn? Laat je huidige telefoonrekening eenvoudig en vrijblijvend door ons narekenen.

Wij komen graag bij je langs voor een persoonlijk gesprek.