KPN stopt in 2019 met ISDN

Kies voor een specialist die alles op het gebied van VoIP kan regelen

KPN heeft officieel aangegeven op 1 september 2019 te stoppen met het aanbieden van enkelvoudige en meervoudige ISDN (ISDN 1 & 2) en meervoudige PSTN (analoog). Veel bedrijven maken nog gebruik van deze traditionele telefoniedienst en moeten op zoek gaan naar een alternatief.

KPN VoIPHet beste alternatief is VoIP: Voice over IP, oftewel bellen over internet, is uitgebreider, voordeliger en een volwaardig alternatief. Het is daarom geen verrassing dat VoIP inmiddels in de categorie ‘standaard’ bedrijfsapplicaties valt.

Klaar voor VoIP?

Bij L’Unité voeren we altijd eerst een onderzoek uit om zeker te zijn dat een organisatie klaar is voor VoIP. Mocht dit niet zo zijn, dan stellen we een duidelijk stappenplan op hoe we jouw organisatie klaarmaken voor de toekomst. We kunnen ook een calculatie maken om bijvoorbeeld de huidige situatie te vergelijken met een overstap naar VoIP.

KPN VoIP besparing Besparing

Wil je weten hoeveel je kunt besparen en wat de mogelijkheden zijn? Laat je huidige telefoonrekening eenvoudig en vrijblijvend door ons narekenen.

Wij komen graag bij je langs voor een demonstratie!