Langere levertijden door Covid

 

Door Covid hebben veel branches te maken met lange(re) levertijden van produkten. Zo ook onze branche. Echter lukt het ons nog steeds om geschikte hardware te leveren aan onze relaties. Dagelijks voeren wij een check uit naar beschikbaarheid van hardware.

Wél leverbaar

Momenteel kunnen wij onderstaande configuraties bijvoorbeeld leveren. Mochten deze niet meer leverbaar zijn, gaan wij direct op zoek naar een passende en vergelijkbare configuratie.

 

HP Laptop: Probook 450 G8

Een modern ontwerp voor de nieuwe manier van werken. Met zijn nieuwe compacte ontwerp levert de zakelijke HP ProBook 450 laptop-pc snelle prestaties, optimale beveiliging en duurzaamheid voor flexibele medewerkers die zich verplaatsen tussen hun bureau, vergaderruimtes en thuis. Wordt geleverd met Windows 10 Professional.
De laptop is voorzien van een Intel i5 processor met een 15.6″ Full HD beeldscherm met Webcam. Geheugencapaciteit is 8GB. Opslag is verzorgd door een SSD opslag van 256GB. Natuurlijk voorzien van een netwerkaansluiting en WiFi 6 ax en Bluetooth 5. Het toetsenbord is verlicht. Prijs: €845,- ex BTW.

 

HP PC: ProDesk 400 G7 (Small Form Factor)

De pc is voorzien van een Intel i5 processor, 8GB intern geheugen. Opslag is verzorgd door een SSD opslag van 256GB. Tevens voorzien van een DVD speler-brander.

Deze PC wordt geleverd met Windows 10 Professional. Prijs: €649,- ex BTW.

 

HP Display E23 G4 (23″) / Resolutie: 1920 x 1080 Pixels, Full HD

De LED monitor heeft een 23 inch beeldscherm in Full HD. Deze kan via HDMI, DisplayPort of VGA worden aangesloten op pc of laptop.

Verlies geen enkel moment aan productiviteit met een monitor die in 4 richtingen kan worden afgesteld, een flinterdunne rand aan drie zijden,en een niet-flikkerend 23 inch scherm (58,42 cm) met Full HD-resolutie. Prijs: €185,- ex BTW.