L’Unité Online Storage Box (LOSB)

Onlangs liep de dochter van een van onze collega’s haar krantenwijk en maakte onderweg deze foto. Ze zag dat de brievenbus helaas alweer (!) was opengebroken. De post lag in het portaal van het buurthuis. En om het nog erger te maken: de enveloppen waren geopend!

AVG Wetgeving, hoe zit het?

Hoe zit dat dan met de AVG-wetgeving? Hoe kan je als verzender weten wat er met je poststuk gebeurd is en wat moet je dan volgens deze wetgeving doen? Dan toch dat vertrouwelijke stuk maar ‘gewoon’ per mail versturen, terwijl je daarover (qua veiligheid) zo goed nagedacht had? Wij informeren je graag over een andere mogelijkheid.

Digitale oplossing

L’Unité Online Storage Box (LOSB) is een complete zakelijke oplossing voor het openen, synchroniseren en het delen van bestanden. Het is de eenvoudigste manier om veilig bestandsdeling, synchronisatie en mobiele toegang toe te voegen aan uw bestaande bestandsopslag. Synchroniseer de bestanden op verschillende computers en overige mobile devices. Natuurlijk ondersteunt LOSB alle gebruikelijke besturingssystemen voor computers en mobile devices zoals Windows, Android, iOS, Mac OS en Linux. Onze LOSB-oplossing is standaard inclusief Online Back-up met een retentie van 28 dagen.

Standaard 1 TB

  • Aantrekkelijke prijsstructuur en per maand opzegbaar
  • Datacenter gelokaliseerd in Nederland
  • Profiteer optimaal van bestaande investeringen in uw IT-infrastructuur
  • Encrypted data verkeer (AES 256Bit)
  • Houd de gegevens binnen je organisatie en blijf in controle met deze heldere oplossing

Duo Security voor nog betere beveiliging

Uiteraard kan LOSB gecombineerd worden met Duo Security: dit voegt een tweede niveau van authenticatie toe aan de login procedure en zorgt daarmee voor een nog betere beveiliging van je account.

Meer weten? Bel ons even. We vertellen je graag meer hierover!