L'Unité Jerry Kleinman

Nieuwe website is live

Na maanden hard werken staat onze nieuwe website live. In 2018 vond de laatste restyling plaats, een goed moment om 2023 in nieuwe stijl te beginnen.

Achter de schermen hebben we hard gewerkt aan de nieuwe branding, bouw en optimalisatie van de website. De website www.lunite.nl is in een modern, nieuw, minimalistisch maar bovenal vertrouwd jasje gestoken en vanaf deze week kan iedereen onze nieuwe look & feel bewonderen.

Wat is er anders?

De nieuwe site is modern, fris en overzichtelijk. Met een paar klikken weet je precies wat we voor bezoekers kunnen betekenen. Verder is er minder tekst en meer ruimte voor beeldmateriaal, onze diensten en producten en natuurlijk onze medewerkers. De mens staat centraal in iedere onderneming en juist dat willen we ook uitstralen.

De navigatie is kort en bondig zodat bezoekers snel en duidelijk bij de relevante informatie komen. De koppen en knoppen zijn helder en duidelijk. Zo weet je precies wat je als bezoeker kan verwachten.

Ongoing proces

Achter de schermen gaan we uiteraard verder met het optimaliseren en actueel houden van de website. Zo blijft er altijd iets nieuws en nuttigs te ontdekken op het gebied van IT.