Printing: HP PageWide technologie

Printing: HP PageWide technologie

Met de HP PageWide-technologie bereiken bedrijven ongekende prestaties en zijn ze in staat beter te concurreren. Vanzelfsprekend worden de HP PageWide printers ondersteund door de betrouwbaarheid en de uitgebreide service en support die je van ons gewend bent.

Nieuw printplatform

HP PageWide-technologie is een nieuw printplatform dat werkt met een stationaire printbalk die de volledige breedte van de pagina beslaat en waarmee een hele pagina in één doorgang wordt geprint. Dit maakt baanbrekende printsnelheden met een professionele printkwaliteit mogelijk.

Maatschappelijk Verantwoord Printen

De printers stoten geen fijnstof uit. Dit zorgt voor duurzamer printen. Een HP PageWide printer verbruikt ook nog eens 84% minder energie dan een laserprinter, brengt de CO2-voetafdruk met 81% omlaag en door de weinig te vervangen onderdelen is er tot 50% minder onderhoud aan de printer nodig. Dat is mooi, want des te lager de afdrukken, des te lager de belasting van het milieu. Een win-win situatie voor iedere organisatie.

Alle voordelen op een rijtje:

HP PageWide versterkt in alle opzichten je concurrentiepositie. Reken op compromisloze hoge prestaties, ongeëvenaarde beveiliging en de laagste total cost of ownership in deze klasse.

HP Technologie vermindert CO2-voetafdruk

 • Energie-efficiënter printen
  Dit komt gedeeltelijk omdat deze printers werken zonder een fuser, welke moet worden verwarmd;
 • Hoge kwaliteit
  Afdrukken zijn van een professionele kwaliteit en optimaal bestand tegen verkleuring, vegen en vocht;
 • Lage Total Cost Ownership
  Dankzij HP’s innovatieve printtechnologieën zijn deze printers en MFP’s stukken goedkoper in het gebruik dan vergelijkbare laserprinters;
 • Ontworpen met het oog voor het milieu
  Kan uw bedrijf helpen de milieudoelstelling te realiseren door uw CO2-voetafdruk te reduceren.