Ruckus Cloud WiFi

Ruckus Cloud WiFi

De WLAN-infrastructuur wordt steeds zwaarder belast omdat de vraag naar WiFi-diensten blijft stijgen. De WLAN kan overbelast raken door meer gebruikers, meer soorten verbonden apparaten en meer bandbreedte-intensieve applicaties. De oplossing? Verplaats WiFi naar de cloud met Ruckus!

Cloud Managed WiFi

Met de Ruckus Cloud WiFi-diensten wordt het beheren en implementeren van een gedistribueerd WiFi-netwerk een stuk eenvoudiger. Daarnaast bespaart het kosten.

Voordelen

Meer lezen over de diensten van Ruckus en wat de voordelen zijn voor een onderneming? Download hier het PDF met alle informatie.

Wanneer overstappen?

Neemt het gebruik van WiFi toe dan kom je op een soort omslagpunt waarbij het financieel zinvoller is om te kiezen voor access points met hoge prestaties en grote capaciteit die tevens de kosten verlagen. Wanneer dit precies is hangt af van de onderneming. Wij kunnen hierbij adviseren.

Ruckus Cloud WiFi 60 dagen GRATIS proberen? Vraag een demo aan

Dankzij de unieke samenwerking tussen L’Unité en Ruckus kan je een demo aanvragen en het product zelf proberen. Wie weet is het ook voor jouw onderneming de oplossing!