Sentinel One: Immuniteit tegen cyberaanvallen zonder omkijken

Sentinel One: Immuniteit tegen cyberaanvallen zonder omkijken

Hackers blijven het liefst uit het zicht en gebruiken steeds vaker encryptie om hun aanwezigheid te maskeren. Met SentinelOne worden cyberaanvallers in de spotlights gezet en zijn ze ontmaskerd voordat ze hun kwade acties kunnen uitvoeren. Het grootste voordeel van SentinelOne is immuniteit tegen ransomware en andere malware. Het kan gebruikt worden op elk (mobiel) apparaat en (virtuele) server.

Privacy heeft security nodig. SentinelOne helpt je met AVG compliance

Sinds 25 mei 2018 moet je organisatie aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voldoen. Om aan de AVG (GDPR) te voldoen, moet de beveiliging van de persoonsgegevens onder jouw hoede in orde zijn. SentinelOne helpt daarbij.

Elke sector is aantrekkelijk voor hackers en cybercriminelen

Aanvallen gepleegd door cybercriminelen bezorgen het Nederlandse bedrijfsleven volgens onderzoek van Deloitte jaarlijks zo’n 10 miljard euro aan schade. Waar de aanvallen zich in de vroege jaren van cybercrime vooral op bepaalde sectoren richtten, zoals de financiële sector of de e-commercebranche, slaan cybercriminelen vandaag de dag geen enkele sector meer over.

Alle voordelen op een rijtje

  • Complete immuniteit tegen ransomware;
  • Beschermt endpoints zowel offline als online;
  • Simpelweg de beste eindgebruikerservaring: niet detecteerbaar tijdens gebruik, plus grote mate van gebruikersvrijheid zonder security of compliance in gevaar te brengen;
  • Ondersteunt Windows, Linux en MacOs;
  • On-premise en in de cloud;
  • Versterkt AVG (GDPR) compliance;
  • Vast bedrag per device/per maand.

Ben je klaar voor de nieuwe generatie verdediger?

Laat je vrijblijvend door ons informeren.