Waarom kiezen voor Ruckus Cloud WiFi?

Het WLAN management platform van Ruckus is de ideale oplossing voor bedrijven. Waarom? De Cloud oplossing heeft lage investeringskosten, verlaagt de druk van het IT personeel, heeft een eenvoudige en snelle implementatie en je kan meerdere netwerken met één platform beheren. Ideaal! Meer weten? Hier alle informatie.

Cloud-oplossing

Wil je als bedrijf sneller inspelen op de behoeftes met betrekking tot het WiFi-netwerk dan is uitbreiding vaak noodzakelijk. Om de kosten te drukken is een Cloud-oplossing ideaal.

Lage investeringskosten

Ruckus werkt met access points die een zeer goede capaciteit en dekking voor het WiFi-netwerk garanderen. Doordat Ruckus dit als een dienst aanbiedt, hoef je geen expertise in te huren en/of personeel daarvoor in te zetten. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten.

Eenvoudige managementtool

Het gebruik van de Ruckus Cloud WiFi-oplossing is eenvoudig. Iedereen kan het beheren en monitoren. Hoe? Via de webinterface of via de mobiele applicatie voor iOS en Android. Specifieke IT kennis is niet noodzakelijk.

Voordelen

Nogmaals de voordelen van deze dienst op een rijtje:

  • Eenvoudig en snelle implementatie
  • Lagere investeringskosten
  • Eenvoudig meerdere netwerken beheren middels één cloud management platform

60 dagen GRATIS proberen?

Dankzij de unieke samenwerking tussen L’Unité en Ruckus kan je een demo aanvragen en het product zelf proberen. Wie weet is het ook voor jouw onderneming de oplossing! Liever even persoonlijk overleg? Dat kan! Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij helpen u graag.