Windows Server 2012

Bij het bouwen van een Private cloud, aanbieden van cloud-services, of het veilig koppelen aan clouds, is de boodschap helder: organisaties willen een consistente en geïntegreerde benadering die hen helpt zakelijke en IT-uitdagingen op te lossen en willen profiteren van nieuwe applicaties en services. De cloud optimaliseert de IT-infrastructuur met de volgende release van Windows Server onder de naam “Windows Server 2012”.

Windows Server 2012 brengt de ervaring van het bouwen en werken met public clouds over op het leveren van het meest dynamische, beschikbare en kosteneffectieve serverplatform voor de private cloud. Het biedt bedrijven en hosting-providers een schaalbare en dynamische cloud-infrastructuur die verschillende vestigingen veilig aan elkaar koppelt en zorgt dat IT sneller en efficiënter kan reageren op bedrijfsbehoeften.

Windows Server 2012 levert een dynamische infrastructuur die verder gaat dan virtualisatietechnologie. Het voorziet in een volledig platform voor het bouwen van een Microsoft private cloud. Zo kan je workloads schalen en beveiligen, kosteneffectief de cloud bouwen en veilig koppelen aan cloud-services.