Zeer geslaagd teambuilding event

Vrijdag 14 juni hadden we een zeer geslaagd bedrijfsuitje. Om 16:00 uur sloten we ons kantoor en vertrokken met het hele team naar Dorhout Mees in Biddinghuizen.

Activiteiten

Na een drankje op deze prachtige locatie vertrokken we naar de schietbaan voor onze eerste activiteit: kleiduivenschieten. “Geweldig om een keer te doen”, aldus de meeste teamleden. Na kleiduivenschieten stond Lange baan schieten (100 meter afstand) op het programma. Het ‘echte werk’ dus, maar super om deze uitdaging aan te gaan!

GPS Challenge

Na een tweede drankje vervolgden we het programma met de GPS-Challenge. Dit is een outdoor activiteit waarbij teams de strijd met elkaar aangaan. Het speelveld was het terrein van Dorhout Mees, ons hulpmiddel een tablet en de vragen activeerden we door over aangegeven GPS-punten te lopen.

Groen

In de GPS-challenge waren hele leuke vragen over L’Unité verwerkt. Zo kwamen we erachter hoe groen L’Unité eigenlijk is. Een van de vragen was namelijk hoeveel zonnepanelen op het dak van het magazijn aanwezig zijn. Maar liefst 48! :-). Na de GPS-Challenge was het tijd voor ontspanning en hebben we heerlijk op het terras gegeten met elkaar.

Het was een ontzettend geslaagd event!