Projectleiderschap

Bij ieder project is het noodzakelijk dat we samen het doel scherp voor ogen hebben. Hiervoor gaan wij op basis van jouw wensen aan de slag met een duidelijk plan van aanpak. We gaan graag doordacht te werk en bepalen stap voor stap de planning. Gedurende de reis houden we jou als klant op de hoogte via updates. Ons projectteam staat voor jouw bedrijf klaar en is bereikbaar, indien nodig ook ná werktijd. Na oplevering plannen we een meetmoment in en gaan we graag opnieuw in gesprek. Samen kijken we of alle doelen behaald zijn. Ben jij als klant tevreden met de resultaten? Pas dan is een project afgerond!

Flexibiliteit & bereikbaarheid

Onze flexibiliteit maakt ons uniek! We staan altijd klaar voor onze klanten, waar of wanneer dan ook. Jouw bedrijf heeft ons nodig, wij zijn beschikbaar.

Kennis & ervaring

Sinds 1991. Met onze kennis en jarenlange ervaring in IT kunnen we ieder bedrijf voorzien van een uniek en passend advies.

Advies op maat

Jouw toekomst, onze zorg! Vanuit de wensen, doelen en ambities van jouw bedrijf adviseren wij voor elk IT vraagstuk.

Frank van Hagen – Slingeland Dierenartsen Varsseveld

‘L’Unité ontzorgt ons in het stuk automatisering van onze praktijk. Wij maken al jaren met veel plezier gebruik van hun cloud-omgeving en ervaren hun service als snel en adequaat.’

Leendert Noordzij – KS Industries Moerdijk

‘Ik ervaar onze samenwerking dat jullie het zelfde doel hebben als wij, ik voel mij echt gesteund door jullie betrokkenheid en ik vind het heerlijk dat jullie met goede oplossingen en ideeën komen.’

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!