Onderwijs en training & ICT ǀ L'Unite Huizen

Onderwijs en training

L’Unité is de IT-partner voor scholen, onderwijsinstellingen en voor bedrijven in de onderwijsbranche.

Hardware en software

Een goede werkplek is ontzettend belangrijk! We leveren aan scholen, onderwijsinstellingen en bedrijven in de onderwijsbranche onder andere hardware zoals computers, tablets en smartboards. Zo leveren we onder andere ook softwarelicenties welke specifiek voor educatie geschikt zijn.

Werken in een online omgeving

In de wereld van vandaag is de cloud niet meer weg te denken. Ook scholen werken steeds meer hierin. L’Unité kan hierbij ondersteunen door de connectie met de online omgeving in te richten en te beheren. Hiermee realiseren we voor de medewerkers, studenten en docenten een eenvoudige en stabiele toegang.

Security en beschikbaarheid

Data zoals persoonsgegevens en resultaten moeten natuurlijk veilig worden opgeslagen en bereikbaar zijn voor de juiste personen op ieder moment. Want educatie mag natuurlijk niet stilliggen! L’Unité verzorgt de connectiviteit van jouw onderwijsinstelling. We adviseren je  graag hoe je het beste en veilig kunt omgaan met veel verschillende devices in jouw netwerk.

IT beheer

Met al die computers, tablets en online omgevingen komen er regelmatig vragen naar boven. Heeft jouw organisatie geen IT beheerder in huis? Onze IT consultants worden naar wens ingezet op locatie voor alle dagelijkse IT vragen en het oplossen van problemen. Zo heb je altijd een professional in de buurt!

Trainingen

Op basis van de situatie ter plekke wordt er actief gekeken naar de onboarding van de studenten en medewerkers. L’Unité biedt cursussen op maat met uitleg over het gebruiksgemak en veilig gebruik van jouw omgeving.

 

 

Frank van Hagen – Slingeland Dierenartsen Varsseveld

‘L’Unité ontzorgt ons in het stuk automatisering van onze praktijk. Wij maken al jaren met veel plezier gebruik van hun cloud-omgeving en ervaren hun service als snel en adequaat.’

Leendert Noordzij – KS Industries Moerdijk

‘Ik ervaar onze samenwerking dat jullie het zelfde doel hebben als wij, ik voel mij echt gesteund door jullie betrokkenheid en ik vind het heerlijk dat jullie met goede oplossingen en ideeën komen.’

Waar gaan wij samen aan werken?

In welke branche jouw bedrijf of organisatie zich ook bevindt, L’Unité helpt je graag met al jouw IT vraagstukken. Waar gaan wij samen aan werken?

Bekijk onze oplossingen

Benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!